DomůPrávní doložka

Právní doložka

Ochrana osobních údajů

Veškeré informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. Provozovatel internetového obchodu GuttaShop.cz, společnost Gutta ČR - Praha spol. s r.o., užívá veškeré údaje získané od zákazníků výhradně pro vnitřní potřebu a neposkytuje je třetím osobám. Vyjímku tvoří externí dopravci, kteří dostávají osobní údaje zákazníků pouze v rozsahu potřebném pro doručení zboží.


Veškeré osobní údaje jsou několikanásobně zabezpečeny proti zneužití.

Autorská práva

Veškeré materiály publikované na těchto webových stránkách (obrázky, texty, videa, grafický design stránek, ikony, loga) jsou chráněny autorským zákonem a jsou výhradním vlastnictvím společnosti Gutta ČR - Praha spol. s r.o.

Žádná část webových stránek nesmí být kopírována, pozměňována a zveřejněna bez předchozího písemného svolení držitele autorských práv. Neoprávněné použití materiálů z těchto webových stránek bude chápáno jako porušení zákona a bude mít za následek trestní, případně občanské řízení.

Odpovědnost

Informace na těchto webových stránkách jsou částečně přebírány od třetích stran, od výrobců a dodavatelů zboží. Mohou tedy obsahovat chyby či nepřesnosti technického, nebo typografického rázu.

Provozovatel internetového obchodu GuttaShop.cz, společnost Gutta ČR - Praha spol. s r.o., proto nenese vúči jiným subjektům odpovědnost za přímé, nepřímé i jiné následky škod, vzniklé použitím informací z těchto webových stránek. Provozovatel poskytuje pouze garance a záruky vyplívající pro něj, coby provozovatele internetového obchodu, ze zákona.

V případě zařazení produktu do nabídky s nesprávně stanovenou cenou, má provozovatel právo zrušit kteroukoliv objednávku takového produktu kdykoliv v průběhu vyřizování objednávky. V případě, že zákazník již zaslal peníze na účet společnosti, budou mu tyto zaslány zpět na účet v co nejkratší možné době, nejpozději však do 30 dnů dle zákona.



Máte-li jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás:
Tel:
+420 312 666 212

1.

Máme dlouholeté zkušenosti
JSME S VÁMI JIŽ 20 LET

2.

Nabízíme zdarma
TECHNICKÉ PORADENSTVÍ

3.

Doručujeme zboží
PO CELÉ ČESKÉ REPUBLICE

4.

Velký výběr zboží
95 % zboží skladem

Slevové kupony a výprodeje !
Bližší informace o zpracování osobních údajů
Přihlásit
Představujeme
Uživatelské jméno:
Heslo: